Programma

Dinnershow

Misschien was u er in 2019 ook al bij? Dan weet u dat dit een bijzonder muzikaal en culinair evenement is. Ambachtelijke culinaire topkwaliteit gecombineerd met een spetterende muzikale performance: dát zijn de smaakvolle ingrediënten van de dinnershow op zaterdag 5 november
vanaf 17.30 uur in De Spil in Maasbracht. Een unieke ervaring! We vertellen u er graag meer over!

Culinair topprogramma

Het culinaire hoogtepunt van de avond komt voor rekening van Kwaliteitsslagerij Wolfhagen. Camiel Wolfhagen en zijn team verzorgen met veel oog voor kwaliteit en passie voor het ambacht, een verfijnd viergangenmenu. Camiel is opgeleid als kok en kreeg op 16-jarige leeftijd de kans om te werken bij sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht, onder de inspirerende leiding van lady chef Margo Reuten. Daarnaast werkte hij o.a. voor driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle en Hotel SchlossElmau, nabij München. 
 

Muziek, show en amusement

Ook het muzikale menu van deze avond is van sterrenkwaliteit. Onder de bezielende leiding van dirigent Richard Dols verzorgt Koninklijk Erkende Harmonie St. Cecilia Maasbracht een programma om uw vingers bij af te likken. Het harmonieorkest wordt daarbij bijgestaan door speciale gasten.

Rob Mennen

De pianist en presentator Rob Mennen bekend van het L1-programma ‘Op verzeuk op bezeuk’ is een van onze speciale gasten. Na zijn klassieke studie aan het Maastrichts conservatorium, speelde hij  vijftien jaar in coverbands en maakte zich de lichte muziek eigen. Tegenwoordig is hij veel te zien in theaters in binnen- en buitenland, met onder andere Suzan Seegers, Jack Vinders, Esmee Dekker en vele anderen.

Marlou Obers

Naast Rob Mennen verwelkomen we Marlou Obers.  Marlou Obers studeerde aan het Maastrichts Conservatorium. Marlou was lange tijd leadvocalist bij de inmiddels opgeheven disco-soulband “High Voltage” en ondernam meerdere uitgebreide Amerikaanse tournees met Big Band “Swing Design”. Ze is een veelzijdige zangeres die inzetbaar is voor elk genre: van jazztrio tot bigband, van pop- tot rockband, van smartlap tot musical, van soul- tot funkband!

Schuift u ook aan? 

Wilt u deze bijzondere avond op 5 november met ons meebeleven? Reserveer dan nu alvast uw kaarten