Geralt van Gemert

Op 31 jan 1965 geboren in Sittard en sinds 1990 woonachtig in Sittard, speelde Geralt als 16-jarige reeds in de band van Willy Schobben.Op deze leeftijd startte Geralt ook zijn muzikale opleiding slagwerk en zang aan de muziekschool te Maastricht, waarna gevolgd door het conservatorium te Maastricht.
Direkt hierna kwam Geralt als remplacant slagwerker in dienst bij het LSO. Nadat hij korte tijd als remplacant slagwerker bij het LSO werkzaam was, bleken zijn interesses, inspiraties en overloop aan energie, toch verder te gaan als alleen maar af en toe op een trom te mogen en kunnen slaan tijdens een concert. Het klassiek zei hij vaarwel. Toch bleef Geralt bij het LSO, waar hij zich ook bewezen had als een goede regelaar en waar hij ook een aardig woordje in het open-baar en op het podium kon spreken.Werd Geralt bij het LSO concertinspecteur en bibliothecaris over alle muziekpartituren en gelegenheids presentator / zanger bij meerdere LSO uitvoeringen.

Geralt verlegde zijn eigen muzikale kwaliteiten naar andere  muziekstijlen. Vervolgens werd hij bekend als percussionist en leadzanger van bekende orkesten, zoals ,Class, Big-Band Swing Design (4 xLas Vegas en 4 cd,s), Jack Million Big-Band(1 cd), Lex van Well Big-Band, High Voltage (1 cd), Bart Rademaeckers combo, Chaplin Band, De duits/ned band Die Power Hosen. De LSO carnavalsconcerten  en nog vele andere orkesten, bands, fanfares en muziekgezelschappen (zoals bijv, De Luchtmachtkapel,Metropool-orkest),waar hij als free-lance zanger en/of percussionist aan deel nam.
Ook werkte Geralt in vele studio s mee aan de cd opnames van vele bekende  collega artiesten.